Skip to main content

SDM Corporate Finance Group heeft met succes de aandeelhouder van Fitness Trading begeleid bij de verkoop van het bedrijf aan twee ervaren MBI-kandidaten. Deze kandidaten hebben een achtergrond in ondernemerschap en een sterke affiniteit met de fitnesssector.

Fitness Trading, een Europese toonaangevende verdeler van fitnessapparatuur en -toestellen, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt en geniet een uitstekende reputatie in de markt. Het bedrijf biedt een breed scala aan kwaliteitsvolle toestellen in zowel het kracht- als cardiosegment.

De overname door de nieuwe aandeelhouders stelt Fitness Trading in staat om zijn volgende groeifase te realiseren. De nieuwe eigenaren brengen niet alleen hun ervaring en expertise mee, maar ook een frisse kijk op de onderneming. Ze zijn vastbesloten om de sterke punten van Fitness Trading verder te benutten en nieuwe kansen in de markt aan te grijpen.

De strategische transactie werd mede begeleid door SDM Corporate Finance Group, die door de aandeelhouder van Fitness Trading was gemandateerd om dit proces te faciliteren.

Met deze overname begint een nieuw hoofdstuk voor Fitness Trading, waarbij de focus blijft liggen op het leveren van hoogwaardige fitnessapparatuur en het verkennen van nieuwe groeimogelijkheden onder leiding van de nieuwe eigenaren.

Met dank aan Quorum Advocaten & ABM Accountants voor de samenwerking.