Skip to main content

SDM Corporate Finance Group faciliteerde de transactie van European Service Network (ESN) aan de Zwitserse holding van MCI Group, in opdracht van Deense verkopers.

ESN, een gevestigde en erkende Belgische speler met meer dan 35 jaar ervaring, is een gerenommeerd communicatiebureau gespecialiseerd in het creëren, verspreiden en monitoren van content voor EU-instellingen en de non-profitsector. Door de jaren heen heeft ESN een diepgaand begrip ontwikkeld van de dynamieken op de Europese publieke markten.

MCI Group is een wereldwijde communicatie- en marketingbureau dat innovatieve oplossingen stimuleert voor haar klanten met een focus op groei en vernieuwing. Het aanbod van MCI omvat live- en virtuele evenementen, strategische en digitale communicatie, advies- en gemeenschapsoplossingen. Binnen deze groep biedt MCI Belgium digitale marketing- en strategische communicatieoplossingen aan in diverse sectoren via een portfolio aan merken.

De integratie van ESN in MCI Group Belgium benadrukt MCI’s toewijding om uitgebreide communicatieoplossingen te leveren die de impact en het succes van haar klanten versterken. De gecombineerde expertise versterkt de strategische capaciteiten op het gebied van digitale marketing en communicatie, waarmee MCI Group Belgium zich positioneert als een onbetwiste leider in de sector van openbare aanbestedingen. ESN zal haar activiteiten als een zelfstandige divisie binnen MCI Group Belgium blijven uitvoeren.

SDM feliciteert MCI Group met het succes van deze internationale transactie en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking in de toekomst. Als gespecialiseerde adviseur heeft SDM een cruciale rol gespeeld bij het begeleiden van de Deense verkopers tijdens deze strategische transactie.