Skip to main content

Waarde creëren voor ondernemers

Als fusie en overnamespecialist en doorwinterde adviseur van aandeelhouders is het de missie van SDM om voor ondernemers waarde te creëren. Wenst u uw onderneming te over te laten aan de beste prijs en de beste voorwaarden? Wilt u uw vermogen tijdig veiligstellen zonder daarbij te moeten stoppen met ondernemen? SDM zorgt voor de begeleiding en de totale ontzorging van het volledige traject.

SDM in een notendop

Op uw golflengte

Uw onderneming draait niet alleen om cijfers. Het is uw levenswerk, een stuk van uzelf. Daarom bieden wij u begeleiding met een persoonlijke aanpak. U praat van ondernemer tot ondernemer. Met vertrouwde gezichten en transparant taalgebruik.

Betrouwbare partner

Voor u willen wij eerder dealmakers & partners dan consultants zijn. We geven u precieze informatie over wat u mag verwachten en verzorgen van a tot z de begeleiding van uw verkoop, aankoop, Smart Deal of Smart2GO traject. Zo reserveert u al uw aandacht voor uw business.

Onafhankelijk advies

Wat is de waarde van mijn bedrijf, hoe start ik een groeiverhaal via overnames, hoe garandeer ik mijn opvolging? Wij bieden onafhankelijk en hands-on advies op uw maat.

100

Onafhankelijk

1650

Referenties

200

Dealmakers wereldwijd in het Advior-netwerk

Ontdek meer

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers.