Skip to main content

Smart Level

Welkom in onze oase van rust

Ondernemers- vs. aandeelhouderschap

Tijd vrijmaken om samen met ons na te denken over heden, toekomst en vermogen. SDM doet dat het liefst op een gloednieuwe verdieping boven de kantoorruimtes aan de Luitenant Lippenslaan in Antwerpen. Hier brengen we in alle rust mensen samen om waarde en synergie te creëren. Een plaats waar architectuur, rust, kennis en visie naadloos in elkaar overvloeien.

 

Een verhaal van mensen

Bij het verkopen of het aankopen van een onderneming spelen correcte cijfers en informatie een belangrijke rol. Voor SDM is het vinden van een nieuwe eigenaar voor een bedrijf echter evenzeer een verhaal van mensen. Ondernemers, die hun bedrijfs- en privévermogen wensen te balanceren. Maar ook investeerders, die vol van ambitie in een nieuw project stappen.

Ruimte creëren

De magie ontstaat niet enkel met papier, maar door mensen samen te brengen. Om van een bedrijfsovername een proces van ondernemer tot ondernemer te maken, is een inspirerend kader nodig waar ontspannen contacten mogelijk zijn. SDM greep de kans om die ruimte te creëren op de bovenverdieping van zijn kantoorgebouw.

Connectieruimte

Architect Luc Buelens koos voor eerlijke en natuurlijke materialen, om de connectie te bereiken die nodig is om in alle rust te kunnen overleggen. Het resultaat is een pure ruimte waarop ondernemers volop connecteren.

Het mag duidelijk zijn: het Smart Level is meer dan een vergaderruimte. Een netwerkruimte voorzien van alle faciliteiten met eigen catering. Een perfecte omgeving om te connecteren en reflecteren.

Kantoorgebouw van de toekomst

Het Smart Level is voor ons de bezegeling van het ontwikkelen van ons kantoor van de toekomst. Gezond werken en ondernemen staan bij SDM letterlijk en figuurlijk centraal en daarom weerspiegelt ons kantoorgebouw ook de ambitie om werken en ontspannen de juiste balans te geven. In het opengetrokken kantoorgebouw op de onderliggende verdiepingen beschikt het team over faciliteiten tot en met fitness, koffielounge, maar evengoed genieten van lekkere en gezonde voeding.

Net zoals het ondernemers helpt om hun vermogen te optimaliseren, zet SDM zijn kantoor in om een optimale werkomgeving te geven. Niet enkel vanuit de overtuiging dat dit de productiviteit ten goede komt, maar ook en vooral omdat het bijdraagt aan dat zo belangrijke streven naar werk- en ondernemersgeluk.

Wenst u graag meer info?

Maak een afspraak

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers.