Skip to main content

Smart talks

Smart Deal ondernemers aan het woord

Wat is een Smart Deal

Vermogen in evenwicht brengen, opvolgers betrekken en ondernemers en investeerders aan boord halen zonder de sleutels van het bedrijf uit handen te geven? Ontdek waarom ondernemers kiezen voor een Smart Deal.

Expert aan het woord

Onze Smart Dealers staan garant voor bakken ervaring en knowhow en hebben stuk voor stuk een sterke visie op wat ondernemingen succesvol maakt. Voor hun opvattingen maken we graag plaats in onze Smart Talks.

Binnenkijken bij onze Smart Dealer

Ondernemers die een Smart Deal realiseren, hebben zonder uitzondering een sterk parcours gereden. Duik mee in ondernemersverhalen van hard werken, kansen benutten en stap voor stap bouwen aan een levenswerk.

Wat is een Smart Deal?

Select Group maakt sinds het realiseren van een Smart Deal deel uit van de Smart Deal Business Club. Daarin herinvesteren ondernemers hun vermogen en kennis in andere succesvolle bedrijven. “Wij willen bedrijven op lange termijn in België verankeren”.

Expert aan het woord

Is AI een zegen of een vloek voor HR? Moeten millennials uitkijken voor een burn-out en wat kunnen baby boomers leren van jonge ondernemers? In een openhartig gesprek gaat de directie van HR-expert Select Group in op een reeks van hete hangijzers.

Binnenkijken bij onze Smart Dealer

Smart Dealer Aero Services heeft een sterke positie verworven als dienstenleverancier op de luchthavens van Luik en Zaventem. CEO Jos Vanderstappen biedt SDM een unieke inkijk achter de schermen van het groeibedrijf.

Wenst u graag meer info?

Maak een afspraak

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers.