Skip to main content

SDM Corporate Finance Group adviseert Aero Services in haar Smart Deal.

Met een uitgebreide ervaring van meer dan drie decennia in de luchtvaartindustrie heeft Jos Vanderstappen, oprichter en aandeelhouder, Aero Services gepositioneerd als vooraanstaande entiteit op het gebied van vliegtuigafhandeling, cleaning en andere ondersteunende activiteiten, met specifieke expertise in het ontijzen (de-icing) van vliegtuigen. Het bedrijf is actief op twee vooraanstaande vrachtluchthavens in België, Zaventem en Luik, waar ze sterke klantrelaties onderhoudt en een leidende rol vervult in de uitvoering van de-icing operaties.

Dankzij een aanzienlijke mate van flexibiliteit geniet Aero Services van een groeiende vraag van externe partijen die beroep doen op de ondersteunende diensten die het bedrijf aanbiedt, wat resulteert in mooie groeicijfers. Bovendien heeft het bedrijf strategische samenwerkingen opgebouwd met gerenommeerde ondernemingen zoals DHL, Swissport en Brussels Airlines.

In het kader van de Smart Deal herinvesteren ook drie managementleden in het kapitaal, met als doel de versterking van het bedrijf en het versnellen van de groei. Met de steun van een uitgebreid netwerk van investeerders zijn Jos Vanderstappen en het managementteam in staat nieuwe kansen te benutten om het groeipad te versnellen.

Aero Services beoogt, naast het handhaven van het bestaande dienstenaanbod, ambitieuze uitbreidingsplannen te realiseren. De onderneming streeft ernaar geografisch uit te breiden naar nieuwe luchthavens.

SDM begeleidde de Smart Deal van A tot Z en ontzorgde de ondernemer, het management en de investeerders maximaal.

Meer info op: www.aeroservices.be.