Skip to main content

SDM Corporate Finance Group begeleidt de strategische verkoop van MB Declerck aan UnifiedMed Group

SDM Corporate Finance Group is verheugd de succesvolle voltooiing van de overname van MB Declerck door UnifiedMed Group aan te kondigen. UnifiedMed Group, opgericht in 2022, ambieert een leidende rol als platformbedrijf voor particuliere radiologiepraktijken, met specifieke aandacht voor innovatie, verbetering en vereenvoudiging.

De overname van MB Declerck, een van de voornaamste private radiologiepraktijken in België, markeert de eerste acquisitie van UnifiedMed Group. Dr. Declerck, de oprichter van de praktijk in Schoten, startte het bedrijf meer dan dertig jaar geleden. Met toewijding en expertise heeft hij samen met zijn team bijgedragen aan de voortdurende bloei van de praktijk.

“Door de verkoop van de radiologiepraktijk in Schoten wordt niet alleen een soepele overgang gegarandeerd, maar wordt ook de continuïteit van hoogwaardige zorg en service aan onze patiënten gewaarborgd,” merkte Dr. Declerck op. Zijn betrokkenheid bij het bedrijf blijft behouden, en hij zal de komende jaren actief blijven participeren.

SDM feliciteert UnifiedMed Group en MB Declerck met het succes van deze transactie en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking in de toekomst. Als gespecialiseerde adviseur heeft SDM een cruciale rol gespeeld bij het begeleiden van MB Declerck tijdens deze strategische transactie.