Skip to main content

Clifford International, een portfolio onderneming van NewPort Capital heeft op 01/12/2022 Traxgo, een toonaangevende Belgische leverancier van fleetmanagementoplossingen, overgenomen.

Daarmee bestaat de groep nu uit Clifford Electronics Benelux en Faringwell, een partij die de men vorig jaar overnam. Traxgo biedt grotere verhuur- en leasevloten op maat gemaakte oplossingen waarmee wagenparkbeheerders de waarde van hun wagenparken beter kunnen beheren. Traxgo’s dienstverlening is een waardevolle toevoeging voor Clifford Groep, die daarmee haar activiteiten op het gebied van telematicatoepassingen voor wagenparkbeheer flink uitbreidt.

Het management team van Traxgo treedt tevens toe als aandeelhouder van de Clifford Groep.

Samen met NewPort Capital is een internationale groeistrategie uitgewerkt, waar buy & build een belangrijk onderdeel van uit maakt. Traxgo’s groeiverwachtingen zijn veelbelovend.

Bart Cappon, CEO Traxgo: “Voor ons is dit een geweldige kans om onze activiteiten in én buiten België uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat we in Clifford International de juiste partner gevonden hebben om onze groeiambities te realiseren.”

SDM Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Traxgo begeleid in de verkoop aan Clifford International Holding, alsmede de brede structurering van de transactie.