Skip to main content

Een Krachtige Fusie voor een Sterke Toekomst

Welkom op de nieuwe website van SDM-BlueBridge. We zijn verheugd om aan te kondigen dat SDM de krachten bundelt met BlueBridge, een gerenommeerde speler uit West-Vlaanderen. Deze fusie geeft SDM de verankering die nodig is om onze klanten lokaal te bedienen.

Wat betekent dit voor u?

Met de fusie van SDM en BlueBridge kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Waar u ook gevestigd bent, onze uitgebreide expertise en lokale aanwezigheid zorgen ervoor dat we uw behoeften efficiënt en professioneel kunnen ondersteunen. Door de samenwerking combineren we lokale verankering en marktkennis met decennialange ervaring.

Vragen? Contacteer ons

Ons team in West-Vlaanderen

Via deze combinatie zullen we onze klanten een unieke dienstverlening geven met een team met een ongeëvenaarde expertise. Hierbij zullen we inzetten op de speerpunten: ‘no cure no pay’, volledige ontzorging en het ‘Smart Deals’-concept. Door onze onafhankelijkheid, 100% focus en met een gezamenlijk team van 35 mensen, kunnen we absoluut de beste dienstverlening in de markt bieden.

Met onze gecombineerde expertise zorgen we ervoor dat u volledig ontzorgd wordt van A tot Z. het team SDM-BlueBridge opereert vanuit Brugge en zal ondersteund worden door het voltallige SDM-team vanuit Antwerpen.

Vragen? Contacteer ons

SDM-BlueBridge

Team

Jens Vanden Bussche, vennoot
Thomas Viaene, vennoot
Luc De Bree, adviseur
Anthony Vandenbossche, adviseur
Dirk Vanden Bussche, adviseur
Analisten

Uw voordelen op een rij

Uitgebreide lokale kennis

Onze teams zijn lokaal verankerd in zowel Antwerpen als West-Vlaanderen en combineren marktkennis met decennialange ervaring

Volledige ontzorging

Van deal tot uitvoering, wij zorgen voor elke stap in het proces.

Toegankelijkheid

Dichtbij en gemakkelijk bereikbaar voor al onze klanten.

Neem contact op

Voor meer informatie over de fusie en wat dit voor u betekent, kunt u contact met ons opnemen.

Contacteer ons

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers. 

Wij creëren waarde voor ondernemers.