Skip to main content

Bert Vandermeer, Petra Rubens en Tijl Clerckx, de huidige bestuurders van The Water Purifier, hebben hun expertise opgebouwd door eerdere waardevolle ervaringen in de sector bij o.a. EcoWater. In 2012 hebben zij gezamenlijk besloten om The Water Purifier over te nemen, gemotiveerd door hun gedeelde interesse en ervaring in de sector. Ten tijde van overname was The Water Purifier een lokale speler die zich toespitste op waterontharding en koelers. Sinds het huidige management de onderneming heeft overgenomen hebben zij het bedrijf verder laten groeien en streven zij ernaar dit groeitraject verder te zetten via de Smart Deal.

De kernfocus van The Water Purifier ligt op het leveren van zuiver water aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierbij levert de onderneming een scala aan producten en diensten, waaronder waterkoelers, drinkwatersystemen, waterontharders, ontijzeringssystemen, etc. Daarnaast bottelt en levert het bedrijf ook haar eigen Limburgs Water, gekenmerkt door een lage droogrestwaarde waardoor tal van scholen, ziekenhuizen, sportclubs, etc. er gebruik van maken.

Met het oog op de groeikansen in de markt en de vastberadenheid van de huidige bestuurders om de bedrijfsactiviteiten verder uit te breiden werd er gekozen voor een Smart Deal. Dit mechanisme biedt ondersteuning aan het management in hun ambitie om de huidige marktpositie te verstevigen en nieuwe markten te betreden. Daarnaast kunnen Bert, Petra en Tijl rekenen op een sterk en ervaren netwerk van investeerders met de capaciteiten om hen te ondersteunen bij het realiseren van deze groei. Het bedrijf wordt ook versterkt door een actieve Raad van Bestuur die de bedrijfsstrategie verder zal uitrollen in lijn met de bestaande visie.

The Water Purifier is klaar voor de toekomst, met als primaire doelstelling het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor alle uitdagingen op het gebied van water.

SDM begeleidde de Smart Deal van A tot Z en ontzorgde de ondernemer en de Smart Deal investeerders maximaal.

Meer info op: www.twp.be