Skip to main content

Huidig algemeen directeur van Versanico, Jan Denckens, heeft 100% van de aandelen van Versanico verworven van Groep Versmissen. SDM Corporate Finance Group heeft de verschillende partijen ontzorgd in dit traject.

Versanico is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatie en warmtepompen. Men werkt zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten, zowel voor particulieren, industrie als projectontwikkelaars. Versanico staat voor kwaliteit en service, en beschikt over een eigen team van gekwalificeerde en ervaren vakmensen. Het bedrijf uit Turnhout wordt nu dus overgenomen door Jan Denckens die de komende jaren wil werken aan het verder uitbouwen van de sterke naam bij industriële en privatieve klanten, alsook verdere focus op het onderhoud van HVAC-installaties.

Groep Versmissen bundelt verschillende Kempische bedrijven onder één organisatie. De bedrijven van Groep Versmissen bevinden zich allen in of rond het Kempense Turnhout, en zijn actief in algemene aanneming, glaswerken, funderingstechnieken ramen & deuren en asbestverwijdering.

SDM Corporate Finance Group faciliteerde de transactie tussen Groep Versmissen en Denck Management.