Skip to main content

Flox, de mooiste club van Veenendaal, is sinds 2009 actief op de Nederlandse uitzendmarkt. Jaco Verboom richtte, na ervaringen bij andere HR spelers, zijn eigen bureau op. Vorig jaar onderging Flox  een ware metamorfose naar een fanatieke voetbalclub.

Het bedrijf legt de focus op profielen in Logistiek, Bouw, Techniek & Office. Met een team van 20 collega’s begeleiden ze elke dag kandidaten in de volgende stap van hun loopbaan. Ze doen dit met veel passie en zetten de kandidaten en hun ontwikkeling centraal. Dat is waar Select Group en Flox elkaar vinden.

Na PPM en EN HR solutions zorgt deze volgende stap voor een mooie toename van de Nederlandse activiteiten van Select Group. Als nieuw lid van de familie, zal Flox haar business en organisatie autonoom verder kunnen uitbouwen vanuit de synergieën met andere afdelingen en merken. Corné Verboom zal de rol van Operationeel Directeur voor zijn rekening nemen.

Het is de intentie van Select Group om in samenwerking met Flox verder te bouwen aan een sterk kantorennetwerk op de Nederlandse markt. Jaco Verboom zal mede zijn schouders zetten onder dit groeiverhaal als acquisitiemanager.

Een win win begeleid door SDM Corporate Finance Groep, dat mee het juiste kader bouwde voor deze Buy and Build.