Over SDM

SDM Corporate Finance Group groeide in 15 jaar uit tot de belangrijkste Belgische bemiddelaar bij fusies en overnames van bedrijven in binnen- en buitenland. 

SDM werkt volledig onafhankelijk en is dus niet verbonden met banken of andere grote bedrijven. De aandeelhouders van SDM zijn de senior partners. U spreekt dus rechtstreeks met de eigenaars.
We zijn vooral actief in fusies, overnames en de bijbehorende financiering van KMO’s met een familiaal karakter. Ook bij middelgrote internationale transacties tussen bedrijven is SDM een vaak gevraagde adviseur.
Onze voornaamste klanten zijn familiale aandeelhouders en bedrijfsleiders, maar ook tal van multinationals, investeringsmaatschappijen en andere financiële spelers doen een beroep op onze diensten.
Ons team is samengesteld uit experts in uiteenlopende sectoren, zodat u steeds met een specialist in uw branche spreekt.

Zo werken we.
SDM begeleidt u vanaf de prille voorbereidingen tot na de afronding van de deal. Die unieke persoonlijke aanpak is al jaren ons visitekaartje.
Meer info.